Αυτές τις ευχές από την Τσέλσι, δεν τις περίμενε κανείς... (pic)

Αυτές τις ευχές από την Τσέλσι, δεν τις περίμενε κανείς... (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτές τις ευχές από την Τσέλσι, δεν τις περίμενε κανείς... (pic)

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει γενέθλια και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως στους επίσημους λογαριασμούς της Τσέλσι στα social media αναρτήθηκαν ευχές προς τον Ισπανό!

Ο Κόστα αποτελεί παρελθόν από τους «μπλε» του Λονδίνου με την υπόθεσή του να έχει εκτυλιχθεί σε μια από τις αυτές με τα περισσότερα επεισόδια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ μάλιστα, βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το πέρας της θερινής διορίας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Κύπρος – Ελλάδα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Επέστρεψε στην Ατλέτικο όπου απλά θα προπονείται μέχρι και τον χειμώνα λόγω της τιμωρίας που βαραίνει τον ισπανικό σύλλογο, ενώ, η σχέση του με την Τσέλσι, όσο κι αν ο ίδιος δήλωσε φεύγοντας πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν, είχε πλέον υποστεί μεγάλη και αγεφύρωτη ρήξη.

Παρ' όλα αυτά, το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα των 29ων γενεθλίων του Ντιέγκο Κόστα, η Τσέλσι έστειλε τις ευχές της στον πρώην «μπλε»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα