Ομάρ: «Έχω υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με Ολυμπιακό»

Ομάρ: «Έχω υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Έχω υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με δήλωσή του σε νορβηγικό ΜΜΕ τόνισε πως το θέμα του νέου συμβολαίου του έχει τελειώσει θετικά και πως υπέγραψε για τρία χρόνια με Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ είπε στο νορβηγικό δίκτυο NTB:

Έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο τριών ετών με τον Ολυμπιακό. Εκεί εκεί αρκετό καιρό, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ καλά. Παίζουμε στο Champions League και είναι ένας σύλλογος που παίζει διαρκώς για τίτλους και κερδίζει. Δεν φοβάμαι και πάντα κοιτάζω να βρίσκω τις λύσεις που πρέπει ανεξάρτητα με τις προσφορές που έχω ή θα έχω. Δεν έπαιζα το τελευταίο διάστημα διότι είχα ίωση. Ήμουν άρρωστος και έλλειπα από τις προπονήσεις. Είχα ανεβάσει πυρετό και με χτύπησε ένα είδους ιός. Δεν ισχύει ότι ήμουν εκτός ομάδας. Η ομάδα είναι αλήθεια πως δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες στην συνέχεια. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάρουμε στην συνέχεια τα αποτελέσματα που πρέπει. Γι' αυτό έχουμε τόσους τίτλους.

Είναι σκληρό και δύσκολο να μην έχουμε πάρει τους απαιτούμενους πόντους. Το κλίμα σίγουρα δεν είναι το καλύτερο και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι, κάτι λογικό. Είναι φυσιολογικό αφού βλέπουν η ομάδα να μην πηγαίνει καλά. Όλοι μας στοχεύουμε για το καλό της ομάδας. Ξέρετε πως είναι. Όταν ο κόσμος δεν βλέπει αποτελέσματα τότε ζητάει απαντήσεις. Όσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ η διακοπή δεν ήταν κάτι το πολύ σοβαρό. Σταμάτησε το παιχνίδι γιατί η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και έπρεπε οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια γιατί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Είμαι αρκετό καιρό στην Ελλάδα και αυτό σίγουρα δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο άλλα που έχουν γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα