Νιούκαστλ - Λίβερπουλ 1-1

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Λίβερπουλ 1-1

bet365

Με άμυνα... παιδική χαρά, επίθεση χωρίς ουσία, η Λίβερπουλ πέταξε δυο βαθμούς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με τη Νιούκαστλ (1-1) και τα όνειρα τίτλου χάνονται από νωρίς!

Με αυτή την άμυνα να κάνει... δώρα και την επίθεση να σπαταλά τόσες ευκαιρίες η Λίβερπουλ δεν μπορεί να ζητήσει πολλά από το φετινό πρωτάθλημα. Ισόπαλη 1-1 η ομάδα του Κλοπ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κόντρα στη Νιούκαστλ και στο -7 από την κορυφή!

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και και με κορυφαίο τον Σαλάχ προσπάθησε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Αν ο Αιγύπτιος ήταν πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια θα είχε ανοίξει και το σκορ, αλλά σε δυο περιπτώσεις «κόλλησε» στο τέλος. Στο 23' οι Κόκκινοι έχασαν τριπλή ευκαιρία (!) για να βρει δίχτυα! Σε πρώτη φάση ο Βαϊνάλντουμ με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Λόβρεν στη συνέχεια δε μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ενώ το γύρισμα του Μανέ κατέληξε άουτ! Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα ο Κουτίνιο το πήρε πάνω του και με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0. Ηταν το 17ο τέρμα του έξω από το κουτί από τη στιγμή που έκανε ντεμπούτο στην PL.

Ωστόσο, από το πουθενά και κόντρα στη ροή του ματς, η Νιούκαστλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36'. Ο Σέλβεϊ έκανε μεγάλη μπαλιά, ο Χοσελού από θέση οφσάιντ βγήκε στην πλάτη της άμυνα και με τη... βοήθεια του Μάτιπ διαμόρφωσε το 1-1. Το β' μέρος δεν είχε ρυθμό, με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα να σκοράρει. Ο Σταριτζ ήταν ακίνδυνος, ενώ ο Μανέ έκανε από τα χειρότερά του ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Στο 88' ο Τσάμπερλεν έχασε καλή ευκαιρία να λυτρώσει τους Κόκκινους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντιαμέ λίγο έλειψε να... παγώσει τους φιλοξενούμενους και να δώσει ένα μεγάλο τρίποντο στη Νιούκαστλ.

Νιούκαστλ: Έλιοτ, Γιέντλιν, Λάσκελς, Κλαρκ, Μανκίλο, Μερίνο (74’ Χέιντεν), Σέλβι, Ατσού, Πέρεθ (90+1’ Ντιαμέ), Ρίτσι, Χοσέλου (79’ Γκέιλ)

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Γκόμεζ, Μάτιπ, Λόβρεν, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Έντερσον, Κουτίνιο, Σαλάχ (84’ Τσάμπερλεν), Στάριτζ (74’ Φιρμίνο), Μανέ (74’ Σολάνκε)

Hьюкасл - Ливерпуль от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα