Στον Ρέντη ο Καπίνο και κουβέντα με Λεμονή

Στον Ρέντη ο Καπίνο και κουβέντα με Λεμονή

Δημήτρης Τομαράς
Στον Ρέντη ο Καπίνο και κουβέντα με Λεμονή

bet365

Ο Καπίνο που ουδέποτε... υποβιβάστηκε στην ομάδα της Κ-20 μπήκε κανονικά την Πέμπτη στο προπονητικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αφού πρώτα μίλησε με Λεμονή.

Ο διεθνής κίπερ - όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει - δεν πήγε ποτέ στην Κ-20 για προπονήσεις, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Απλώς είχε μείνει σε ένα... status αναμονής. Τις προηγούμενες ημέρες μετείχε σε προπονητικές δραστηριότητες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού (σ.σ. είτε έκανε θεραπεία την ώρα της προπόνησης είτε έκανε με τους εκτός αποστολής με την διαφορά ότι δεν υπολογιζόταν) και περίμενε τις επόμενες αποφάσεις του συλλόγου για την... τύχη του.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν είχε βγει μέχρι πρότινος από το καθεστώς δυσμένειας όπου βρισκόταν και έτσι μένει να φανεί το πότε θα παίξει ξανά. Την Πέμπτη όμως έγινε ένα νέο και πολύ θετικό βήμα. Μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα των Πειραιωτών στον Ρέντη και ενώ τα είχε πει πριν την προπόνηση και με τον κόουτς Λεμονή (σ.σ. έγιναν και άλλες συζητήσεις αυτές τις ημέρες) για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Όλα δείχνουν πως το θέμα βαίνει προς εκτόνωση και ότι σε αγωνιστικό και μη επίπεδο μπορεί να θεωρείται λήξαν. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Καπίνο θα παίξει πάντως άμεσα. Πιθανότατα να μην γίνει αυτό. Προς το παρόν πάντως ο Σίλβιο Προτό είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών για την θέση του κίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα