Ξανά στα... κόκκινα ο Χάσι!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά στα... κόκκινα ο Χάσι!

bet365

Ο Χάσι ήθελε την νίκη-οξυγόνο στο ΟΑΚΑ, όμως ο τρόπος που έχασε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ κάνει εξαιρετικά δυσοίωνο το μέλλον του στο Λιμάνι!

Η ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ και με τον τρόπο που ήρθε στο β' μέρος φέρνει νέα και αφόρητη πίεση σε Χάσι. Ο Αλβανός προπονητής που φάνηκε να έχει και παράπονα από την διαιτησία και αποβλήθηκε εξακολουθεί να είναι στο... κάδρο των ευθυνών μετά το 3-2 του ΟΑΚΑ και το status του να παραμένει πιο δύσκολο από ποτέ.

Άλλωστε χρεώνεται την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη, αφού μετά το 0-2 δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να διαχειριστεί ένα καθεστώς νίκης!

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Μένει πλέον να φανεί το ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις στους Πειραιώτες και προφανώς εξακολουθεί να είναι αρκετά πιθανή η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας ακόμη και πριν την αναμέτρηση του Τορίνο με την Γιουβέντους. Έτσι και αλλιώς από πριν ο Χάσι είχε... θέματα ως προς το μέλλον του στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα