Το φωτορεπορτάζ του ντέρμπι (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Το φωτορεπορτάζ του ντέρμπι (pics)

bet365

Γκολ, ανατροπή, ένταση, διακοπή, δραματική εναλλαγή συναισθημάτων και τρομερό φινάλε! Αυτό το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού τα είχε όλα.

Μέχρι το ημίχρονο, φαινόταν πως ο Ολυμπιακός ελέγχει το παιχνίδι, ενώ το 0-2 του Οφόε προκάλεσε «παγωμάρα» στο ΟΑΚΑ. Κι όμως, το ματς όχι απλά δεν είχε τελειώσει, αλλά επεφύλασσε εντελώς διαφορετικό φινάλε απ' όσα προμήνυε ως τότε η εξέλιξή του!

Δυο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κι ένα στο 90' με τον Μάνταλο έφεραν το ντέρμπι «τούμπα», με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν να βρουν τί έφταιξε για την ήττα και τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν μια φοβερή ανατροπή και μια μεγάλη νίκη, που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 πόντους, στο +2 από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και στο +5 από τον Ολυμπιακό!

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξιστορούν την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι:

Πηγή: Intime, Eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα