Οι 11 του Χάσι για ΑΕΚ και η νέα σκέψη για Ρομαό

Δημήτρης Τομαράς
Οι 11 του Χάσι για ΑΕΚ και η νέα σκέψη για Ρομαό

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι που συνεχίζει να είναι υπό καθεστώς πίεσης δείχνει να καταλήγει στους 11 για ΑΕΚ. Η σκέψη για Ρομαό στα χαφ και το... μήνυμα του κόσμου για νίκη στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και παρά τις πολλές δοκιμές του Χάσι στον Ρέντη από την Τετάρτη και μετά φαίνεται πως το πλέον πιθανό σχήμα είναι με Καπίνο κίπερ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένγκελς και Κούτρη στην άμυνα, μικρό προβάδισμα του Ζντιέλαρ έναντι του Ταχτσίδη στο κέντρο και Ζιλέ και Οφόε, Σεμπά και Μάριν ως δύο πλάγιους επιθετικούς και τον Εμενίκε φορ. Υπάρχει πάντως και μία σκέψη να πάει ο Σισέ στόπερ προκειμένου να αγωνιστεί στον άξονα ο Ρομαό, που δεδομένα με ΑΕΚ έχει κάνει ιδιαίτερα καλά ματς και για τον οποίο συνεχίζει να υπάρχει η αίσθηση και η άποψη ότι λείπει από την μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων.
Από τους υπόλοιπους παίκτες θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν κυρίως και οι Ομάρ, Καρσελά, Ταχτσίδης (σ.σ. ο οποίος έχει ακόμα ελπίδες για βασικός) και Τζούρτζεβιτς. Ο Φορτούνης θα ήθελε να παίξει ακόμα και βασικός αλλά και με μία και... κάτι προπόνηση και από την στιγμή που προέρχεται από τραυματισμό το πιο πιθανό εξακολουθεί να είναι να βρεθεί στον πάγκο. Για τον Μπέσνικ Χάσι πάντως εξαιτίας και του γεγονότος ότι είναι ακόμα κάτω από μεγάλη πίεση και παίζει την θέση του αλλά και με δεδομένες τις προσεγγίσεις των αγώνων που κάνει δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μίας ή δύο εκπλήξεων. Από μέρους του πάντως ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει φροντίσει ώστε να στείλει προς την ομάδα και το τεχνικό τιμ τα... μηνύματά του για την κατάκτηση της νίκης στο ΟΑΚΑ και ενώ και ο Κοσοβάρος έχει μιλήσει με τους παίκτες του για την σημασία της αναμέτρησης για όλη την ομάδα. Φυσικά πάντα στο... μενού υπάρχει και η προβολή βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα