Στόουκ - Τσέλσι 0-4

Gazzetta team
Στόουκ - Τσέλσι 0-4

bet365

Τσέλσι με σπασμένα φρένα και... οδηγό τον Μοράτα! Ο Ισπανός πέτυχε χατ τρικ και οι Μπλε επικράτησαν 4-0 εκτός έδρας της Στόουκ!

Ο Μοράτα έγινε ο 17ος παίκτης στην ιστορία της Τσέλσι στην Premier League, αλλά και ο 2ος Ισπανός την τελευταία πενταετία στο Νησί που πετυχαίνει χατ τρικ! Ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και η Τσέλσι πέρασε... αέρας από το Μπριτάνια επικρατώντας 4-0 της Στόουκ. Θυμίζουμε, πως τη φετινή σεζόν τόσο η Αρσεναλ όσο και η Γιουνάιτεντ έχασαν βαθμούς στη συγκεκριμένη έδρα.

Απίθανο ξεκίνημα για τους Λονδρέζους, αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ! Ο Μοράτα βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0! Οι Μπλε είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, δεν απειλήθηκαν ούτε από τα στημένα του Σακίρι και στο 30ο λεπτό πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους. Γκάφα του Φλέτσερ και ο Πέδρο με ωραίο τελείωμα σημείωσε το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο σκόρερ έχει συμμετοχή σε 27 γκολ της ομάδας του (15 γκολ, 12 ασίστ) από την περσινή σεζόν! Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ο Μοράτα στο 77' με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 3-0 και ουσιαστικά καθάρισε το ματς! Ο Ισπανός κυνήγησε το χατ τρικ και το πέτυχε στο 82', διαμορφώνοντας το 4-0!
Στόουκ: Μπάτλαντ, Τζόνσον, Μάρτινς – Ίντι (76' Αφελάι), Πίετερς, Ντιούφ, Άλεν, Φλέτσερ, Σόμπι, Σακίρι, Τσούπο – Μότινγκ, Χεσέ (61' Κράουτς)
Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόουζες, Καντέ, Μπακαγιόκο, Αλόνσο (59' Κέιχιλ), Γουίλιαν (72' Αζάρ), Πέδρο (68' Φάμπρεγας), Μοράτα

Сток Сити - Челси от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα