Δρακόπουλος: «Θα συμμετέχω οικονομικά μόνο στη λύση των Αμπελοκήπων»

Δρακόπουλος: «Θα συμμετέχω οικονομικά μόνο στη λύση των Αμπελοκήπων»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Θα συμμετέχω οικονομικά μόνο στη λύση των Αμπελοκήπων»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν όσον αφορά τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

Aναλυτικά όσα είπε στον «Αrena fm»:

«Δεν συμμετέχω οικονομικά σε περίπτωση που αποφασιστεί να πάρει μέρος η ομάδα του Ηρακλή στη Γ΄ εθνική με το ΑΦΜ του Ιδρυτικού σωματείου από την Κατερίνη, γιατί θεωρώ ότι θα πετάξω τα λεφτά μου. Κατ΄ αρχάς δεν θα βγει η ομάδα και θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό, αφού η πιθανή άνοδος θα φέρει και πάλι πίσω τα χρέη του Παπαθανασάκη, άρα για ποιο λόγο να βάλουμε τα λεφτά μας;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω στη λύση του Ηρακλή Αμπελοκήπων, όπου θα συνδιοικήσουμε με τους ανθρώπους έως τη Β΄ εθνική, θα βάλουμε κάποιους δικούς μας στο συμβούλιο και τουλάχιστον τα λεφτά που θα μπουν, θα πιάσουν τόπο. Από τις εισπράξεις μόνο θα βγει όλη η χρονιά και εάν χρειαστούν χρήματα, όσα χρειαστούν, θα τα βάλω εγώ και ο κ. Αντωνέλης. Αυτό το διαβεβαιώνω, άρα ας πάρει την απόφαση η γενική συνέλευση για να προχωρήσουμε σε μια λύση. Πρέπει να πάμε ή στους Αμπελόκηπους ή να πάρουμε άλλο ΑΦΜ, όχι του Ιδρυτικού που κουβαλάει τα χρέη του Παπαθανασάκη, εκτός εάν βρήκαν κάποιον να πετάξει 2 εκατομμύρια ευρώ, που θα χρειαστούν μέχρι την Superleague. Θα είναι προσπάθεια αυτοκτονίας αυτό και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει
με τον Παπαθανασάκη, εάν θα εξαφανιστεί στο εξωτερικό ή εάν κρυφτεί και δεν μπορούν να τον βρουν. Ποιος μου λέει ότι αυτά τα χρέη δεν θα πάνε στα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα