Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ 4-0

Γιώργος Κοντογεώργης
Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ 4-0

bet365

Η Λεβερκούζεν, στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Ρέτσου, κράτησε για πρώτη φορά το «μηδέν» και πήρε την πρώτη φετινή νίκη με 4-0 εντός κόντρα στην Φράιμπουργκ. Δύο γκολ ο Φόλαντ.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έπαιξε βασικός για πρώτη φορά φέτος, με τον τεχνικό της Μπάγερ, Χάικο Χέρλιχ, να τον τοποθετεί δίπλα στον Σβεν Μπέντερ στο κέντρο της άμυνας. Η παρουσία του 19χρονου σέντερ-μπακ στην 11άδα των Ασπιρίνων βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα του να κρατήσει, για πρώτη φορά, την εστία της ανέπαφη στη φετινή Bundesliga, ενώ στα προηγούμενα 3 ματς είχε δεχθεί 8 γκολ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα αγωνιζόμενος ως δεξί στόπερ, καθάρισε στο ψηλό παιχνίδι με 5 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, ήταν εξαιρετικός στο χτίσιμο επιθέσεων από πίσω έχοντας 87% επιτυχημένες πάσες, ενώ είχε και μία τελική προσπάθεια. «Είναι μεγάλη τιμή να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας, είχα άγχος αλλά όταν μπήκα στο γήπεδο τα ξέχασα όλα» είπε ο Ρέτσος μετά το τέλος της άνετης νίκης της Μπάγερ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η Μπάγερ σκόρπισε την Φράιμπουργκ, που φέτος παίζει στο Europa League, καθαρίζοντας μάλιστα το ματς από το πρώτο μέρος. Στο 21' άνοιξε το σκορ ο Φόλαντ με τρομερό μακρινό σουτ και στο 29' ο Αράνγις με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο έβαλε από νωρίς βάσεις νίκης για τις Ασπιρίνες (2-0). Το party συνεχίστηκε με ένα ακόμα γκολ του Φόλαντ στο 34', ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος και το 86' από τον Γιούλιαν Μπραντ ύστερα από προσπάθεια του Αράνγις.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα