Ενδεκάδα χωρίς τα... αστέρια του!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ενδεκάδα χωρίς τα... αστέρια του!

bet365

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αλλάζει αγωνιστική φιλοσοφία και προσέγγιση, θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το αγαπημένο του «4-2-3-1» και τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Κάρλος Σαμπράνο και Χοσέ Μαουρίσιο, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, αλλά να ξεκινούν από τον πάγκο.

Ο Ροδρίγο Ρέι μοιάζει ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια και εφόσον ο Μάριν Λέοβατς είναι 100% έτοιμος και διαθέσιμος, όπως φάνηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (15/9) η τετράδα της άμυνας θα συμπληρωθεί από τους Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο.

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Τσίμιροτ και Πέλκας, με τον Κάτσε να δίνει μια έξτρα επιλογή αντί του Βόσνιου μέσου, ενώ ο Ελ Καντουρί θα είναι και πάλι το «δεκάρι» της ομάδας.

Αν ο Κάμπος που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο δεν αγωνιστεί, τότε τη θέση του στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα, θα πάρει ο Δημήτρης Λημνιός, ενώ στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Μακ, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Πάντως ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής για δεύτερη αγωνιστική τον Εβγέν Σάχοφ, αλλά και τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος προερχόταν από μέτρια εμφάνιση στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα