ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οι συζητήσεις, τα στοιχεία και το σημείο «κλειδί»!

Οι συζητήσεις, τα στοιχεία και το σημείο «κλειδί»!

Οι συζητήσεις, τα στοιχεία και το σημείο «κλειδί»!

Διαβάστε στο gazzetta.gr για τον δίαυλο επικοινωνίας Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου από τις αρχές του καλοκαιριού, τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ και το πιο σημαντικό στοιχείο της διαπραγμάτευσης για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού».

Μάλαγα – Λας Πάλμας με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την ιδέα για το «PAO FOUNDATION» έριξε στο τραπέζι μια λύση-την μόνη υπαρκτή αυτή την στιγμή- για το αύριο του Παναθηναϊκού οργανισμού και όλο αυτό το διάστημα μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν έμεινε! Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αποκάλυψε τα ξημερώματα της Δευτέρας την διάθεση του να κάνει άμεση κίνηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, γεγονός που φανερώνουν και οι πράξεις του το τελευταίο διάστημα.

 
Από τις αρχές του καλοκαιριού, ο Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει και έχει πάρει από το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ όλα τα στοιχεία για την εταιρία. Εξέλιξη γνωστή στους δημοσιογραφικούς «κύκλους». Ο οικονομικός έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ενδελεχής, ώστε ο Έλληνας επιχειρηματίας να έχει στην διάθεση του όλα τα δεδομένα του κλαμπ. Ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.
 
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ καλό κλίμα και δεν ήταν τυχαία η στήριξη του Γιαννακόπουλο στον Αλαφούζο προ ημερών, όταν ο κόσμος των «πρασίνων» δήλωνε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή και την οργή του προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
 
Οι επαφές είναι σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το «κλειδί» για το πόσο γρήγορα θα τρέξουν οι εξελίξεις, μεταξύ άλλων, είναι το εξής: Το κομμάτι των χρεών που θα αναλάβει να καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την αποχώρησή του. Ένα σημαντικό δεδομένο τόσο στην συγκεκριμένη συζήτηση για αλλαγή σκυτάλης, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη μελλοντική επαφή με κάθε ενδιαφερόμενο.
 
Χωρίς να είναι απόλυτα ξεκάθαρο(δεν έχουν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι στα βιβλία της ΠΑΕ) το χρέος αυτή την στιγμή του Παναθηναϊκού μετά τα τελευταία «ανοίγματα» υπολογίζεται περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι διαθέσεις του Αλαφούζου πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι ικανές να κρίνουν τις εξελίξεις...