ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα Μίχελ

Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα Μίχελ

Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα Μίχελ

Η επιστροφή του Σλοβάκου στη Θεσσαλονίκη, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και οι οριστικές αποφασίσεις, που αναμένεται να ληφθούν μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα. 

Ο Λούμπος Μίχελ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά από απουσία λίγων ημερών, την Παρασκευή (8/9) έδωσε το παρόν στο γεύμα της ομάδας και του προπονητικού τιμ στο Πανόραμα, με το θέμα του να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και σε πολλά ανοιχτά ζητήματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, ίσως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τη Δευτέρα (11/9) στη Ριζούπολη, να παρθούν από το μεγαλομέτοχο οι οριστικές αποφάσεις.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, που έχει υποβάλλει την παραίτησή του μετά τον αποκλεισμό από την Εστερσουντ, συνεχίζει να υφίσταται στη θέση του, με τις αρμοδιότητες του να έχουν περιοριστεί σημαντικά, αλλά το σενάριο της παραμονής του να είναι, πλέον, πιθανό και να ξεκαθαρίσει στο ραντεβού του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, το οποίο πάντως δεν έχει προγραμματιστεί.