Επίθεση Μελισσανίδη σε Κούγια!

Gazzetta team
Επίθεση Μελισσανίδη σε Κούγια!

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνάντησε τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης και φέρεται να του επιτέθηκε και να τον γρονθοκόπησε! «Είμαι χτυπημένος», δήλωσε στο gazzetta.gr ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν πυρ και μανία με την ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον διαιτητή στην αναμέτρηση με την Ένωση και όταν τον συνάντησε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι κατόπιν σύντομης συνομιλίας που είχαν... βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει!

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ξεκίνησε να βρίζει τον Κούγια, κατηγορώντας τον για παρασκηνιακές διασυνδέσεις, ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, υπήρξε λογομαχία και σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Μελισσανίδης φέρεται να τον χτύπησε και να τον έριξε στο έδαφος! Ακολούθησε πανικός και υπάρχουν αναφορές ότι δέχθηκε κι άλλα χτυπήματα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω», επιβεβαιώνοντας ότι το επεισόδιο δεν έμεινε στα λόγια.

Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση και έκανε μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό, ενώ κλήθηκε ως μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Έπειτα, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα