Νικολάου σε Ρέτσο: «Πολύ περήφανος για σένα αδερφούλη» (pic)

Gazzetta team
Νικολάου σε Ρέτσο: «Πολύ περήφανος για σένα αδερφούλη» (pic)

bet365

Συγκινητικό «αντίο» του Νικολάου στον Ρέτσο, ο οποίος θα χάσει τον «αδελφό» και συμπαίκτη του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν κι ο Δημήτρης Νικολάου έστειλε το συγκινητικό του «αντίο στον αγαπημένο του φίλο.

Το μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram:

Αδερφουλη καλή επιτυχία στη καινούργια σου ομάδα. Ήμουν είμαι και θα είμαι πολύ περήφανος για σένα,ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα το αξίζεις και να είσαι σίγουρος πως έχεις να κανείς πολύ περισσότερα πράγματα.. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που είδα το περιβραχιόνιο το αρχηγού στο χέρι σου, ήταν και θα είναι από τις πιο όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί... Έφτασε η στιγμή μετά από 10 χρόνια να σε αποχωριστώ, να χαράξεις τη δικιά σου γραμμή, τη δικιά σου πορεία...Σου εύχομαι ότι καλύτερο στη καριέρα σου πάνω από όλα να είσαι γέρος, όλα τα αλλά θα έρθουν δεν αγχώνομαι για σένα και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναπαίξουμε μαζί όπως παλιά..! Θα μου λείψεις πολύ Αδερφούλη, καλή τύχη !!@panosretsos

A post shared by Δημητρης Νικολαου (@dimitris_nikolaou) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα