Πάει προς Τουρκία ο Μπίσεσβαρ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Πάει προς Τουρκία ο Μπίσεσβαρ!

bet365

Εντονο το ενδιαφέρον της Γκεντσλερμπιρλιγκί, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να κάνουν λόγο για «βόμβα» και σχεδόν δεδομένη συμφωνία του Μπίσεσβαρ με την τουρκική ομάδα από την Αγκυρα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Τουρκία - Κροατία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η μεταγραφή θα προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες (στην Τουρκία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή 8/9) με τον Ολλανδό μέσο του ΠΑΟΚ να είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Άγκυρας.

O... συνωστισμός με τους τόσους πολλούς μεσοεπιθετικούς οδηγεί τον Μπίσεσβαρ και τον ΠΑΟΚ στην απόφαση να ψάξουν για ομάδα προκειμένου να παραχωρηθεί και η αγορά της Τουρκίας, όπου αγωνίστηκε με την Καϊσέρισπορ, να είναι αρκετά προσιτή.

Η είδηση για το έντονο ενδιαφέρον της Γκεντσλερμπιρλιγκί δεν προκαλεί, λοιπόν, ουδεμία έκπληξη. Το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών εδώ και αρκετές ημέρες, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, αν και στην περίπτωση του θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα επαληθευτούν τα ρεπορτάζ από την Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα