«Ψάχνεται» για πολλούς ο ΠΑΟΚ…

«Ψάχνεται» για πολλούς ο ΠΑΟΚ…

«Ψάχνεται» για πολλούς ο ΠΑΟΚ…

bet365

Δεν είναι μόνο η περίπτωση παραχώρησης του Πέδρο Ενρίκε για την οποία ο ΠΑΟΚ συζητάει τρεις μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχουν κι άλλοι στην ασπρόμαυρη λίστα…

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, τουλάχιστον, άλλες τέσσερις ή πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις οποίες στην Τούμπα «ψάχνονται», έστω και στο παραπέντε, για να ελαφρύνουν (από κάθε άποψη…) το ρόστερ της ομάδας.

Η άφιξη του Μαουρίσιο στη Θεσσαλονίκη και η απόκτηση του πρώην μέσου της Ζενίτ δε σημαίνει ότι οι «ασπρόμαυροι» σταματούν τις μεταγραφικές αναζητήσεις τους. Το όνομα και η υπόθεση Βιεϊρίνια, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα των ανθρώπων της ομάδας.

Για τον Πέδρο Ενρίκε τα δεδομένα έχουν να κάνουν βασικά με την επιθυμία της Καραμπάχ, μετά την πρόκριση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο, καλύπτοντας τις ετήσιες απολαβές του. Ο ΠΑΟΚ συζητάει και πιέζει για πώληση, ωστόσο οι Αζέροι δεν μπαίνουν σ’ αυτή τη λογική από τη στιγμή που και η ρήτρα των 3 εκατ. τους φαίνεται αρκετά μεγάλη για τα δικά τους οικονομικά δεδομένα.

Προκριματικά Μουντιάλ, ΗΑΕ – Σαουδική Αραβία, ώρα 19:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Το θέμα του Βραζιλιάνου θα κριθεί εν πολλοίς και στην επιθυμία του ίδιου ή όχι να αποχωρήσει από την Τούμπα, όπου φέτος έχει «δεύτερο ρόλο», ξεκινώντας σε μόλις ένα παιχνίδι βασικός και παίζοντας τέσσερις φορές ως αλλαγή.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Πέδρο Ενρίκε στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Το όνομα του Αμρ Ουάρντα ,που τελειώνει τη μετακίνηση του στον Ατρόμητο, είναι μέσα, όπως και των Μπίσεσβαρ, Σάχοφ, Τσίμιροτ και Λέοβατς.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για προτάσεις, δείχνει διάθεση να παραχωρήσει κάποιους από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (πολύ θα ήθελε να μπορεί να βρει ομάδα και για τον Μπρκιτς), αν και η κλεψύδρα αρχίζει να αδειάζει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα