Σάμαρης: «Τα δύο γκολ ήταν από την ποιότητα του Βελγίου»

Δημήτρης Τομαράς
Σάμαρης: «Τα δύο γκολ ήταν από την ποιότητα του Βελγίου»

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης απέδωσε τα 2 γκολ που δέχθηκε η Εθνική μας ομάδα από το Βέλγιο στην ποιότητα των αντιπάλων μας και όχι σε θέματα αδράνειας.
Μακάρι να παίξουμε και τα δύο επόμενα ματς έτσι. Το Βέλγιο είναι μια ομάδα με πολλές επιθετικές λύσεις ενώ η... σπεσιαλιτέ μας είναι η άμυνα. Το ματς πήγε όπως στις Βρυξέλλες. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τους χώρους και να μην αφήσουμε τους σταρ που έχει το Βέλγιο. Δεν θα έλεγα ότι τα γκολ ήρθαν από αδράνεια αλλά από την ποιότητα του Βελγίου. Πιστεύω ότι θα πάμε στα μπαράζ και μετά στο Μουντιάλ. Τα παιχνίδια που πρέπει να επιτεθούμε μας δυσκολεύουν περισσότερο. Μας μίλησαν και οι κύριοι Σκίμπε και Γραμμένος, υπάρχει αισιοδοξία κι αφού αυτή η αισιοδοξία έρχεται από πάνω θα τα καταφέρουμε.
Οι Βέλγοι είναι επαγγελματίες. Δεν θα πάνε για τουρισμό αυτές οι ομάδες έχουν εγωισμό. Πιστεύουμε ότι θα φανούν επαγγελματίες αλλά πιο πολύ πιστεύουμε σε εμάς. Ότι θα πάρουμε τους έξι βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα