Οριστικό: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κάρλος Σαμπράνο!

Οριστικό: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κάρλος Σαμπράνο!

Σταύρος Σουντουλίδης
Οριστικό: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κάρλος Σαμπράνο!

bet365

Η ΦΙΦΑ «άναψε πράσινο» και αποδέχθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάρλος Σαμπράνο, που θα είναι κάτοικος Τούμπας για τον επόμενο ένα χρόνο!

Τα ευχάριστα νέα για το «Δικέφαλο» έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής (31/8) καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποδέχθηκε ως σωστή και εμπρόθεσμη την όλη διαδικασία δανεισμού του Περουβιανού ποδοσφαιριστή από την ρωσική Ρούμπιν Καζάν στον ΠΑΟΚ.

Ο Σαμπράνο έχει ήδη υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν συμφωνήσει σ' όλα με τη ρωσική ομάδα, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, δίχως να έχει γίνει γνωστό το αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώσει ο «Δικέφαλος» στη Ρούμπιν.

Σε λίγο θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα