Στο Λιμάνι έχει και πάλι ήλιο!

Στο Λιμάνι έχει και πάλι ήλιο!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στο Λιμάνι έχει και πάλι ήλιο!

bet365

Οι φετινές κινήσεις έδειξαν ότι το περσινό πάθημα έγινε μάθημα, το ρόστερ «χτίστηκε» με υλικά που έλειπαν κι ο φετινός Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα για να βγάλει γούστα!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Δανία – Πολωνία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Τα σύννεφα της περσινής χρονιάς έχουν φύγει για τα καλά πάνω από τον ουρανό του Πειραιά. Η αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, οι αλλαγές στον πάγκο και το φτωχό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα ανήκουν στο... χθες.

Ενα χθες διδακτικό, που λειτούργησε ευεργετικά στο φετινό σχεδιασμό.

Ο πακτωλός χρημάτων που επενδύθηκε φέτος σε στοχευμένες κινήσεις έχουν κάνει τον Ολυμπιακό του Μπέσνικ Χάσι ελκυστικό. Έχουν κάνει τον κόσμο να γουστάρει και να περιμένει πολλά! Γι αυτό και τα διαρκείας φέτος έχουν πάει εξαιρετικά, έχοντας ήδη πουληθεί κάτι λιγότερο από 20.000 κάρτες!

Αν μη τι άλλο, δεν μπορεί κάποιος να μην αναγνωρίσει ότι στον Ολυμπιακό φέτος είχαν... πρόγραμμα.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Χάσι. Μία κίνηση που ενώ αρχικά δεν ήχησε καθόλου καλά στον κόσμο, η διαχείριση του ρόστερ και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας με την είσοδό της στους ομίλους του Champions League έχουν.... γαληνεύσει τα νερά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει σε κάθε θέση τουλάχιστον δύο άκρως λύσεις, με το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» να είναι πιο γεμάτο από ποτέ. Χαρακτηριστικό ότι σ' αυτό δεν χωράει το καλύτερο αμυντικό χαφ της περσινής χρονιάς (Σιώπης), ο Σεμπά που πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος είναι στον πάγκο κι ο αρχηγός Μποτία είναι το τρίτο στόπερ της ομάδας πλέον.

Στην επίθεση, ο Ανσαριφάρντ που πέρυσι έδωσε την πρόκριση με την Οσμαλινσπόρ είναι ο τέταρτος επιθετικός πίσω από τους Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε και Μπεν. Ο Μάρτινς, που είναι ένας πολύ καλός μέσος, με στοιχεία που τον διακρίνουν στη δημιουργία έχει μπροστά του παίκτες όπως οι Ταχτσίδης, Οφόε και Ανδρούτσος. Στο «6» υπάρχουν οι Ρομαό, Ζιλέ και Ζντιέλαρ ενώ στην τριάδα πίσω από τον φορ γίνεται επίσης... χαμός. Ο Καρσελά είναι ο φαντεζί παίκτης που θα ξεσηκώσει την εξέδρα, που μαζί με τους Φορτούνη, Μάριν μπορούν να αλλάξουν το ρου της ομάδας. Από πίσω έρχονται κι οι Σεμπά - Πάρντο, ενώ στα άκρα μπορούν να παίξουν κι οι Μπεν, Τζούρτζεβιτς αλλά κι οι Μάριν - Ανδρούτσος. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το ρόστερ είναι πιο πλήρες από ποτέ, τουλάχιστον, στην 8ετία που κλείνει φέτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι της ομάδας.

Για να συμβεί αυτό, όπως προαναφέραμε, δόθηκαν πολλά-πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε 22.000.000 ευρώ από την πώληση του Ρέτσου και άλλα 31.000.000 ευρώ από την είσοδό του στους ομίλους αλλά ΜΟΝΟ για μεταγραφές (χωρίς συμβόλαια) έχει δώσει κοντά στα 23.000.000 ευρώ!

Πάμε να τις δούμε μία προς μία:

Ένγκελς - 7.000.000 ευρώ

Τζούρτζεβιτς - 2.500.000 ευρώ

Οτζίτζα-Οφόε - 2.500.000 ευρώ

Καρσελά - 2.500.000 ευρώ

Εμενίκε - 2.500.000 ευρώ

Βούκοβιτς - 2.000.000 ευρώ

Μίλιτς - 1.500.000 ευρώ

Ζιλέ - 1.000.000 ευρώ

Ταχτσίσδης - 700.000 ευρώ

Κούτρης - 500.000 ευρώ

Σιώπης - 300.000 ευρώ

Όλες αυτές οι κινήσεις έγιναν πολύ γρήγορα, το ρόστερ «χτίστηκε» μεθοδικά, η ομάδα πέρασε Παρτιζάν και Ριέκα και τα... κερασάκια των Ένγκελς και Προτό δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Αναμφισβήτητα ο κόσμος περίμενε και τον Μιραλάς. Κι η διοίκηση θα τον ήθελε αλλά... δεν! Όμως, ουδείς τα «βάφει μαύρα». Το παραπάνω ρόστερ είναι κομμένο και ραμμένο για σπουδαία πράγματα. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα