ΠΑΟΚ και Σαμπράνο περιμένουν τη ΦΙΦΑ

ΠΑΟΚ και Σαμπράνο περιμένουν τη ΦΙΦΑ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ και Σαμπράνο περιμένουν τη ΦΙΦΑ

bet365

Την απάντηση της ΦΙΦΑ μέσα στην Παρασκευή περιμένουν στον ΠΑΟΚ για την υλοποίηση ή όχι της απόκτησης του Κάρλος Σαμπράνο για τον επόμενο χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Ρούμπιν.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Η ρωσική ομάδα καθυστέρησε σημαντικά στην αποστολή της «μπλε κάρτας» (tms) του παίκτη, καθώς δεν έχει συμφωνήσει μαζί του, αλλά από τον ΠΑΟΚ, όπως λένε στην Τούμπα, όπου βρίσκεται ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής με τους δύο μάνατζερ του, «είναι μια συνήθης διαδικασία η FIFA να δέχεται τέτοιου είδους μεταγραφές, αλλά την τυπική επιβεβαίωση θα την δώσει αύριο αφού εξετάσει το αίτημα ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ».

Ο Δικέφαλος έκανε εμπρόθεσμα όλες τις διαδικασίες και περίμενε την συμφωνία της Ρούμπιν με τον ποδοσφαιριστή για να μπορέσει και επίσημα να τον ανακοινώσει.

Όμως, όλα αυτά πάνε για την Παρασκευή αναμένοντας και την απόφαση της ΦΙΦΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα