Στο αεροπλάνο για Ολυμπιακό ο Μπιορν Ένγκελς!

Στο αεροπλάνο για Ολυμπιακό ο Μπιορν Ένγκελς!

Στο αεροπλάνο για Ολυμπιακό ο Μπιορν Ένγκελς!

bet365

Επιβεβαίωση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr καθώς στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται το απόγευμα ο Μπιορν Ένγκελς προκειμένου να αποτελέσει και επίσημα τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ποιος θα βγει 1ος στους ομίλους του Eurobasket; Παίξε νόμιμα με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων! (21+)

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (30/8) το gazzetta.gr, ο Μπιορν Ένγκελς θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας τα βρήκαν σε όλα με την Κλαμπ Μπριζ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 22χρονο σέντερ μπακ, ωστόσο ο Ένγκελς αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο τονίζοντας πως βρίσκεται αυτή την ώρα εν πτήσει!

Ο υψηλόσωμος αμυντικός συνοδεύεται από τον μάνατζερ του Έβερτ Μάεσχαλκ προκειμένου να σφραγιστεί η μετακίνηση του στους «ερυθρόλευκους».

Το ταξίδι του στην Αθήνα επιβεβαίωσε και ο Βέλγος δημοσιογράφος Κριστόφ Φράνκερ μέσω «τιτιβίσματος» στο Twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα