Η απάντηση του Ιγκλέσιας στον Κούγια μέσω του gazzetta.gr

Η απάντηση του Ιγκλέσιας στον Κούγια μέσω του gazzetta.gr

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας μίλησε στο gazzetta.gr για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας γι αυτόν τις προηγούμενες μέρες περί ξενυχτιών και γεννητικών οργάνων και δίνει το στίγμα της φετινής χρονιάς του Αστέρα Τρίπολης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Ο πρώτος φετινός βαθμός για τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε στην Λάρισα, με το 1-1 κόντρα στους «βυσσινί». Ένα ματς, που μετά τη λήξη του είχαν πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια. Πέρα από την ένταση που δημιουργήθηκε στη φυσούνα με παίκτες και διαιτητές, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δήλωσε αργότερα ότι ο Ματίας Ιγκλέσιας έδειξε τρεις φορές τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες είχε πει ότι ο Αργεντινός ξενυχτούσε όταν ήταν στη Λάρισα.

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης απάντησε στον γνωστό ποινικολόγο μέσω του gazzetta.gr τονίζοντας: «Δυστυχώς στις μικρές κοινωνίες κάθε έξοδος ενός ποδοσφαιριστή στον ελεύθερο χρόνο του πολλές φορές χαρακτηρίζεται "ξενύχτι". Για το άλλο, δεν ξέρω γιατί ο κύριος Κούγιας αντί να κοιτάζει το παιχνίδι κοιτούσε εμένα και τα γεννητικά μου όργανα. Ρωτήστε τον ίδιο».

Όσο για το ματς με την ΑΕΛ, σχολίασε ο έμπειρος μέσος: «Ήταν ένα δύσκολο ματς σε κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος, όμως, για την εικόνα που είχε η ομάδα μου».

Ποια είναι η γνώμη σου για την ομάδα φέτος;

«Βλέπω να την ομάδα να είναι πολύ καλή. Το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Τι θέλετε να αλλάξετε σε σχέση με την περσινή σεζόν;

«Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι να αφήσουμε την περσινή κακή σεζόν πίσω μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Κοιτάζουμε αγώνα με αγώνα ξεχωριστά. Θα τα δίνουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Το κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα