«Τελειωμένο» και για τους Σέρβους του Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό
Από το gazzetta.gr μάθατε ότι Ολυμπιακός και Παρτιζάν τα έχουν βρει για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και ότι ο παίκτης ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Λίγο αργότερα, λογαριασμός στο twitter που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας έκανε λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών, τονίζοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα δώσουν 2.500.000 ευρώ με τους Σέρβους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.
Το εν λόγω τιτίβισμα αναφέρει:
«Εκλεισε η συμφωνία μεταξύ της Παρτιζάν και του Ολυμπιακού για τον Ούρος Τζόρτζεβιτς για 2.500.000 ευρώ. Συμπεριλαμβάνεται 15% ποσοστό μεταπ ώλησης. Καλή τύχη Ούρος».
A deal between #FKP and @olympiacos_org for the €2.5m sale of Đurđević is close. Includes 15% sell-on clause. Good luck Uroš #volimpartizan
— FK Partizan Belgrade (@PartizanEnglish) August 29, 2017
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
