Στο δρόμο με τα... θηρία ο Ολυμπιακός!

Αντώνης Σαούλης
Στο δρόμο με τα... θηρία ο Ολυμπιακός!

bet365

Στον πιο δύσκολο όμιλο της ιστορίας του ο Ολυμπιακός, ο οποίος κληρώθηκε με Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

H 18η συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League θα είναι και η πιο δύσκολη. Ο Φραντσέσκο Τότι και ο Αντρέι Σεφτσένκο δεν ήταν... γουρλήδες για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να τον στείλουν στον 4ο γκρουπ.

Στον συγκεκριμένο όμιλο ήταν ήδη η πρωταθλήτρια Ιταλίας και φιναλίστ του Champions League, Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σε αυτούς ήρθε να προστεθεί ίσως και η πιο δύσκολη ομάδα από το 4ο pot μιας και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας έκλεισε τον όμιλο!

O Ολυμπιακός λοιπόν θα ξαναπαίξει με την Γιουβέντους. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βάλει πολύ δύσκολα στην «Μεγάλη Κυρία» την σεζόν 2014-15. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-0 στο «Καραϊσκάκης» με το γκολ του Κασάμι και είχε χάσει με 3-2 στο Τορίνο αν και είχε προηγηθεί με τα γκολ των Μποτία και Ντινγκά!

Με την Μπαρτσελόνα και την Σπόρτινγκ Λισαβώνας ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά και τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε στον πάγκο των Καταλανών να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Oι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στο Καραϊσκάκης και θα την τελειώσει στο ίδιο γήπεδο με την Γιουβέντους. Εδώ μπορείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου ομίλου.

Διαβάστε ΕΔΩ το προφίλ της Μπαρτσελόνα

Διαβάστε ΕΔΩ το προφίλ της Γιουβέντους

Διαβάστε ΕΔΩ το προφίλ της Σπόρτινγκ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα