Με ενδεκαδάτο Τσάβες για το... θαύμα!

Με ενδεκαδάτο Τσάβες για το... θαύμα!

Gazzetta team
Με ενδεκαδάτο Τσάβες για το... θαύμα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός με την προπόνηση στο «Σαν Μαμές» το βράδυ της Τετάρτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Τα πλάνα του Ουζουνίδη.

Έξι λεπτά ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό, ώστε να πετάξει στα σκουπίδια την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Αθλέτικ για 68 λεπτά και το προβάδισμα πρόκρισης του 2-0 να γίνει ο... εφιάλτης του 2-3. Η ρεβάνς το βράδυ της Πέμπτης στο «Σαν Μαμές» απαιτεί μία τεράστια υπέρβαση από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό θαύμα! Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Χουλτ, δεξί τον Γιόχανσον και τον Κουτρουμπή με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερά ο Λουντ, δεξιά ο Καμπέσας, ο Λουτσιάνο σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσάβες, στο ντεμπούτο του στην «πράσινη» ενδεκάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα