Είπαν «αντίο» στον αρχηγό τους (pics)

Είπαν «αντίο» στον αρχηγό τους (pics)

Είπαν «αντίο» στον αρχηγό τους (pics)

bet365

Ελληνες και ξένοι πρώην συμπαίκτες του ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Στέφανο Αθανασιάδη, που από την Τρίτη (22/8) και για τα δύο επόμενα χρόνια θα ανήκει στη Μακάμπι Χάιφα.

Ριέκα – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπεν σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Γιάννης Μυστακίδης ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Φίλε μου σου εύχομαι τα καλύτερα στον νέο κύκλο της καριέρας σου!!!σε ευχαριστώ για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί και για όλα όσα έμαθα διπλα σου(Και το ξύλο στους πανηγυρισμούς) ... μεγάλο σεβασμό ΑΡΧΗΓΕ!!!!», την ίδια ώρα που από το Βέλγιο ο Χάρης Χαρίσης σχολίασε: «Τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα μεγάλε αρχηγέ ! Καλή αρχή!».

Δύο από τους ξένους του ΠΑΟΚ, ο Τζάλμα Κάμπος και ο Φερνάντο Βαρέλα, αποχαιρέτισαν κι αυτοί, μέσω του Instagram, τον Κλάους. «Ό,τι καλύτερο για εσένα αρχηγέ", έγραψε ο Βαρέλα, «Όλα τα καλύτερα για εσένα, Μr 106 γκολ»,, ήταν το σχόλιο του Kάμπος.

Τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα μεγάλε αρχηγέ ! Καλή αρχή ! #33

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charis Charisis (@charis_charisis) στις

@stefanosathanasiadis All the best Mr 106

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Djalma Campos (@djalma_campos10) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα