Σελότο στο gazzetta.gr: «Γκολτζής ο Τσάβες, μπορεί να παίξει και αύριο!»

Σελότο στο gazzetta.gr: «Γκολτζής ο Τσάβες, μπορεί να παίξει και αύριο!»

Θάνος Σαρρής
Σελότο στο gazzetta.gr: «Γκολτζής ο Τσάβες, μπορεί να παίξει και αύριο!»

bet365

Ο προπονητής και... είδωλο της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο, μιλάει στo gazzetta.gr για τον Αντρές Τσάβες! Το κοινό στοιχείο με Λέτο, ο χαρακτήρας και η σιγουριά ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα!

Ο Τσάβες ήταν στην πρώτη 11άδα που παρέταξε ο Σελότο όταν ανέλαβε τη Μπόκα,το 2016, απέναντι στη Ρασίνγκ Αβεγιανέδα για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores. Με την επιμονή και τη δουλειά του έδειχνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του. Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια, ο Σελότο τον έριξε στην 11άδα για την αναμέτρηση με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο, στην οποία η Μπόκα πήρε στα πέναλτι τη νίκη για τα ημιτελικά του Copa Libertadores. Εκεί, αποκλείστηκε από την Ιντερνασιονάλ, με τον Τσάβες να μπαίνει αλλαγή στο 67'. Ο αποκλεισμός αυτός έφερε αρκετές ανακατατάξεις.

Ο «Comandante» ήταν λοιπόν σημαντικός για τον Σελότο, πριν ο Μπάουσα τον πάρει στη Σάο Πάουλο στη Βραζιλία, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία. Εκεί έδειξε από την... πρώτη προπόνηση, όπου στο διπλό έβαλε τέσσερα γκολ, ένα εκ των οποίων με ψαλιδάκι, την όρεξή του για δουλειά. Έκλεισε τη χρονιά με 9 γκολ σε 22 εμφανίσεις όμως τα 4 εκατομμύρια που είχαν συμφωνήσει οι Βραζιλιάνοι ως ρήτρα ήταν πάρα πολλά. Οι ισορροπίες στους «Σενέισες» είχαν αλλάξει, ο Τσάβες ψάχτηκε και πλέον καλείται να γίνει ο ηγέτης της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει έναν κορυφαίο επιθετικό στην Ελλάδα. Για να καταλάβετε περισσότερο, μοιάζει με τον Σεμπαστιάν Λέτο, όμως είναι περισσότερο γκολτζής και πιο δυνατός. Πάνω-κάτω έχουν την ίδια τεχνική, όμως ο Τσάβες έχει μεγαλύτερη δύναμη, επιθετικότητα και σίγουρα ικανότητα στο σκοράρισμα. Μπορεί να φέρει ένα γκολ από το πουθενά. Η ικανότητα που έχει απέναντι στα αντίπαλα τέρματα είναι αυτό που μετράει περισσότερο και νομίζω είναι το ισχυρό του σημείο. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να πετύχει σημαντικά γκολ και να φτάσει ψηλά», λέει αρχικά στο gazzetta.gr ο Γκιγιέρμο Σελότο.

Όσον αφορά την κατάστασή του, είναι ξεκάθαρος: «Ναι, μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλά προετοιμασμένος και προπονημένος. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θα μπορούσε να παίξει και αύριο».

Ρωτήσαμε τον προπονητή της Μπόκα και για τον χαρακτήρα του και εκείνος τόνισε ότι δεν δημιούργησε ποτέ κάποιο θέμα: «Όχι, είμαι στην ομάδα δύο χρόνια, τον έναν βέβαια έπαιξε στη Σάο Πάουλο, αλλά ξέρω ότι και εκεί δεν είχε πρόβλημα. Ποτέ δεν είχαμε κάποιο θέμα μαζί του. Μίλησα μαζί του γιατί ήξερα ότι υπήρχε η περίπτωση να πουληθεί, όμως δεν ήξερα μέχρι που θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή. Εγώ συνεχίζω να εκτιμώ το παιχνίδι του».

Κλείνοντας, ο Σελότο ξεκαθάρισε ότι είναι ένας παίκτης που του αρέσει να δένεται με τον κόσμο: «Ο Αντρές είναι επαγγελματίας και καταφέρνει με την ικανότητά του να κάνει τους οπαδούς να δένονται μαζί του. Νομίζω είναι μια πολύ καλή αγορά για τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα