«Στην Σερβία για Τζούρτζεβιτς άνθρωποι του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
«Στην Σερβία για Τζούρτζεβιτς άνθρωποι του Ολυμπιακού»

bet365

Δημοσιεύματα από Σερβία αναφέρουν πως άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Σερβία προκειμένου να μιλήσουν με τους ανθρώπους της Παρτιζάν για την περίπτωση απόκτησης του Ούρους Τζούρτζεβιτς.

Η Παρτιζάν αγωνιζόταν χθες με την Βόζντοβατς και στις εξέδρες του γηπέδου σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sportskacentrala.com» βρισκόντουσαν και άνθρωποι του Ολυμπιακού. Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη προσφορά 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Ούρους Τζούρτζεβιτς, μια προσφορά που αρνήθηκε η Παρτιζάν.

Ωστόσο όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά χθες άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο και στο ματς των «ασπρόμαυρων» με την Βόζντοβατς με στόχο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί λύση και ο παίκτης να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα