Οι «fantastic 8» της Λίβερπουλ! (pic)

Οι «fantastic 8» της Λίβερπουλ! (pic)

Οι «fantastic 8» της Λίβερπουλ! (pic)

bet365

Στο Μέρσισαϊντ ονειρεύονται μια χρονιά... όνειρο με ήδη 8 παίκτες του Κλοπ να δείχνουν ικανοί για να το πραγματοποιήσουν!

Η φετινή Λίβερπουλ ξεκινά τη σεζόν με προσδοκίες για σπουδαία πράγματα.

Γεγονός που έχει οριοθετηθεί και από τη δήλωση του Γίργκεν Κλοπ:

«Ναι, φέτος απόλυτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε η Λίβερπουλ και ποτέ δεν ξεκινάμε μια σεζόν χωρίς να οριοθετούμε τους στόχους μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση για να τους κυνηγήσουμε».

Οι «reds» ύστερα από τόσα χρόνια (27 το σύνολο), θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Φυσικά, το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά στο Μέρσισαϊντ έχουν πολλούς λόγους να πιστεύουν σε κάτι... ξεχωριστό.

Οι οκτώ εξ αυτών ήδη έχον αφήσει το στίγμα τους.

Μιλάμε για παίκτες, που στο σύνολό τους έχουν σκοράρει στην προετοιμασία 17 γκολ και έχουν μοιράσει 12 ασίστ. Έχουν συμμετοχή, δηλαδή, σε 29 τέρματα.

Από την... παλιά φρουρά, ο Φιρμίνο δείχνει περισσότερο ώριμος με 3 γκολ και 4 ασίστ. Φυσικά στο να απελευθερωθεί τον βοηθά ο Σαλάχ, ο οποίος δίπλα στους Κουτίνιο και Μανέ θα συνθέτουν μια τριάδα πίσω από τον Βραζιλιάνο... φωτια. Ο Αιγύπτιος έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές και φυσικά περιμένουν πολλά στο Μέρσισαϊντ απ' αυτόν.

Ο Κουτίνιο, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Αρχικά, θα πρέπει να δούμε αν θα μείνει στην ομάδα. Τα ευρώ που στρώνει η Μπαρτσελονα στα πόδια του για να τον θέσει ως αντι-Νεϊμάρ είναι πολλά. Πάρα πολλά βάσει των όσων γράφονται - και λέγονται. Ο Κλοπ, εννοείται πως θέλει να μην το... κουνήσει ο παίκτης του, που μπορεί λόγω προβλήματος στη μέση να μην έχει παίξει σε όλα τα ματς, αλλά έχει μετρήσει ήδη 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αποκάλυψη, αναμένεται να αποτελέσει ο Σολάνκε. Ο μικρός, που ήρθε από το Λονδίνο, ετοιμάζεται να πετάξει από πάνω του του μπλε, ελέω Τσέλσι, παρελθόν του και να κάνει... όργια με την κόκκινη φανέλα. Τρία γκολ και 1 ασίστ ο μέχρι τώρα απολογισμός του.

Ενα παιδί που πιστεύουν πολύ είναι κι ο Γούντμπερν. Με 2 γκολ και 2 ασίστ στην προετοιμασία δηλώνει «παρών» και κάνει τον Κλοπ να έχει ακόμη μία λύση για την επίθεσή του.

Μανέ και Οριζί έχουν από ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Στάριτς, επιτέλους, θα πρέπει να αποδειξει ότι δεν είναι ένα «χαμένο στοιχημα». Ο Άγγλος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς πολύ, αλλά και ταλαιπωρήσει με την αγωνιστική του εικόνα. Καιρος να βηθήσει την ομάδα του στο δρόμο προς την κορυφή.

Φυσικά, από μόνη της η επίθεση δεν θα «λέει» τίποτα, αν δεν βρεθεί κι η απαραίτητη ισορροπία στην άμυνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα