Τελειώνει τη δουλειά ο Παναθηναϊκός

Κώστας Ζάλιαρης
Τελειώνει τη δουλειά ο Παναθηναϊκός

bet365

Μετά το 1-0 της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός οφείλει απόψε (20:00, Cosmote Sport 2 HD), να σβήσει τις κακές μνήμες από τη Γκαμπάλα και να την προσπεράσει για να βρεθεί στα πλέι-οφ των προκριματικών του Europa League.

Οι «πράσινοι», που ταξίδεψαν στο Μπακού δίχως τον Γιώργο Κουτρουμπή που δεν πρόλαβε ούτε τον επαναληπτικό με τους Αζέρους, θα μπορούσαν να έχουν κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή τους από το πρώτο ματς αν εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί και τυχεροί, όμως, το παιχνίδι έμεινε στο 1-0, πράγμα που εφιστά απόλυτη προσοχή για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η Γκαμπάλα έδειξε στη Λεωφόρο ότι δεν είναι ομάδα που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο «τριφύλλι», ωστόσο, η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό είναι επιτακτική ανάγκη. Πρώτα και κύρια για την παρουσία στην επόμενη φάση και τη διεκδίκηση μιας θέσης στους ομίλους του Europa League έτσι ώστε να υπάρξει και η οικονομική επιβράβευση που χαρακτηρίζεται τρομερά σημαντική για τον σύλλογο και κατά δεύτερον, αλλά εντελώς για τα τυπικά, να... σβηστούν όσο γίνεται οι κακές μνήμες από τα όσα συνέβησαν το 2015...

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να βρεθεί η ελληνική ομάδα στους ισχυρούς, στην κλήρωση της Παρασκευής για τα πλέι-οφ, ζητάει πλέον έξι αποκλεισμούς έπειτα από τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα προκριματικά του Champions League.

Στην ενδεκάδα των «πράσινων» δεν αναμένονται αλλαγές, με τον Βλαχοδήμο κάτω απ' τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέδο και Χουλτ στην άμυνα, τους Ζέκα και Κουρμπέλη στα χαφ με τον Χατζηγιοβάνη δεξιά και τον Λουντ αριστερά, ενώ ο Άλτμαν θα τοποθετηθεί πίσω από τον προωθημένο Μολίνς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα