Κούτρης: «Κρατάμε μόνο με την πρόκριση»

Gazzetta team
Κούτρης: «Κρατάμε μόνο με την πρόκριση»

bet365

Στην πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει βατός αντίπαλος στο τελευταίο σκαλί πριν τους ομίλους.

Αναλυτικά ο Κούτρης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Το μόνο που κρατάμε είναι η πρόκριση. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Σερβία, τελειώσαμε την πρόκριση κατά 80%. Στην αρχή δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, μπήκαμε στο τριπάκι τη χαλάρωσης. Σκοράραμε, αλλά δεχτήκαμε αμέσως ένα γκολ. Προηγηθήκαμε ξανά, η Παρτιζάν ισοφάρισε και πίεσε, αλλά κρατάμε την πρόκριση. Τώρα περιμένουμε αντίπαλο στην κλήρωση. Δεν υπάρχει βατός αντίπαλος σε αυτό το σημείο, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Για την προσωπική του παρουσία, είπε: «Ήταν πρωτόγνωρο για μένα να έρθω από τον ΠΑΣ και να παίξω στα προκριματικά βασικός. Θέλω να έχουμε όλοι υγεία και να μπορέσω να αποδείξω ότι μπορώ να μείνω στον Ολυμπιακό και να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα