«Θα λατρέψουν τον Πούκι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού» (vid)

«Θα λατρέψουν τον Πούκι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού» (vid)

«Θα λατρέψουν τον Πούκι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού» (vid)

bet365

O Δανός ρεπόρτερ Μαντς Κίντμπεργκ Νίλσεν εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί ο Τεέμου Πούκι είναι αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός επισημαίνοντας πως πρόκειται για έναν «killer» που δεν θα έχει κανένα πρόβλήμα στο να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα και στην Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός δίνει τα ρέστα του για την απόκτηση του περυσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Δανίας, Τεέμου Πούκι.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν για τον διάδοχο του Μάρκους Μπεργκ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 27χρονου Φινλανδού φορ.

Στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπέρβαση προκειμένου ο πρώην παίκτης της Σέλτικ και της Σάλκε να ντυθεί στα «πράσινα».

Ο Δανός ρεπόρτερ της εφημερίδας αλλά και της ιστοσελίδας bt.dk, Μαντς Κίντμπεργκ Νίλσεν μίλησε στο gazzetta.gr για το «βαρύ πυροβολικό» της Μπρόντμπι και την επίδραση του στο παιχνίδι του συλλόγου από την Δανία.

Ο Δανός δημοσιογράφος εστίασε στο ένστικτο του σκόρερ που διαθέτει ο Πούκι, ενώ ισχυρίστηκε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

«Ο Πούκι είναι ένας από τους κορυφαίους στράικερ στη Superliga Δανίας. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τους λόγους. Ο Πούκι είναι εξαιρετικός μέσα στη μεγάλη περιοχή και σπουδαίος σκόρερ. Επίσης έχει την ικανότητα να βγάζει ασίστ στους συμπαίκτες του.

Δεν βλέπω έναν λόγο να μην πετύχει στον Παναθηναϊκό. Ο Πούκι έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στο εξωτερικό έχει συνηθίζει να αγωνίζεται μακριά από την Φινλανδία.

Η Σάλκε το 2011 ήταν η ομάδα που διέγνωσε το ταλέντο του, όταν το 2011 σκόραρε τρία γκολ εναντίον της ματς για τα προκριματικά του Europa League. Στην Μπρόντμπι εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο φτάνοντας στο σημείο να εξελιχθεί σε έναν υπέροχο στράικερ. Πιστεύω πως μπορεί να το μεταφέρει αυτό και στον Παναθηναϊκό, εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην Μπρόντμπι θα στερηθούν τα πολλά γκολ του, αφού γνωρίζουν πως είναι δύσκολο σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για έναν ανάλογο ποδοσφαιριστή. Η Μπρόντμπι πάντως είναι ομάδα που σκοράρει πολύ είτε με τον Πούκι, είτε χωρίς αυτόν. Σίγουρα όμως θα πρόκειται για απώλεια.

Εξ όσων γνωρίζω δεν έχει έρθει φτάσει κάποια άλλη επίσημη πρόταση στα γραφεία της Μπρόντμπι πλην του Παναθηναϊκού, είναι δύσκολο να πω εάν τα χρήματα που ζητάει ο σύλλογος από τον Παναθηναϊκό αντιστοιχούν στην αξία του ποδοσφαιριστή.

Ο Πούκι είναι ένας παίκτης που αξίζει να δει κάποιος. Δουλεύει σκληρά και γνωρίζει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο στη μεγάλη περιοχή. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα τον λατρέψουν».

Δείτε τον Τεέμου Πούκι εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα