Επί τάπητος νέο συμβόλαιο για Μπεν

Επί τάπητος νέο συμβόλαιο για Μπεν

Δημήτρης Τομαράς
Επί τάπητος νέο συμβόλαιο για Μπεν

bet365

Ο Μπεν έβγαλε μάτια με Παρτιζάν με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2018 και με τις προθέσεις του Ολυμπιακού να είναι να τον... κλειδώσει με νέο διετές ή τριετές deal. Τα DVD για Χάσι από τα ματς με Πανιώνιο και το story.

Ο 28χρονος άσος έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στην ομάδα του Ολυμπιακού με τα δύο γκολ στον αγώνα με την Παρτιζάν εκτός έδρας στα προκριματικά του Champions League και εφόσον συνεχίσει έτσι η σχετική επιβράβευση θα έρθει και θα έρθει και άμεσα. Ο Μπεν έχει συμβόλαιο έως το 2018, που πρέπει να ανανεωθεί και το πλάνο που υπάρχει εφόσον όλα κυλήσουν καλά στην συνέχεια είναι για νέο deal με τους Πειραιώτες για δύο ή τρία χρόνια και με αύξηση των ετήσιων απολαβών του. Ο Μοχάμεντ Μπεν άλλωστε αποτελεί ξεκάθαρα επιλογή και προσωπικό στοίχημα του Χάσι. Στο χρονικό σημείο που δεν... περπάτησε η περίπτωση του Μποκανί ο Κοσοβάρος επέλεξε να ποντάρει πάνω στον Μπεν.

Είχε ήδη ζητήσει και δει DVD με τον εν λόγω παίκτη κυρίως από παιχνίδια του με την φανέλα του Πανιωνίου και τον πίστεψε πολύ. Είδε πάνω του χαρακτηριστικά και στοιχεία που του άρεσαν. Ταχύτητα, ξεπέταγμα, ντρίμπλα και πολύ καλά πόδια και τελειώματα. Θεωρούσε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Βέροιας, Λεβαδειακού και Πανιωνίου τον δικαίωσε στο 100%. Δεν είναι δα λίγο πράγμα να επιλέγει να αφήσει τον Εμενίκε στον πάγκο για να χριστεί βασικός ο Μπεν. Ο ύψους 1,73 ερυθρόλευκος επιθετικός - έχοντας την πλήρη στήριξη του Χάσι που τον έχει στα βασικά του πλάνα και σκοπεύει να συνεχίσει έτσι - περιμένει μπροστά του πλέον μόνο τα καλύτερα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πάντα στο Λιμάνι πάντα δικαιώνουν όσους παίκτες πηγαίνουν πολύ καλά με ανάλογα συμβόλαια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα