Ο Ροντρίγκο Ρέι στο… πιάτο σας! (pics & vids)

Ο Ροντρίγκο Ρέι στο… πιάτο σας! (pics & vids)

Ο Ροντρίγκο Ρέι στο… πιάτο σας! (pics & vids)

bet365

Ο Ροντρίγκο Ρέι μας συστήνεται μέσα από το φωτογραφικό φακό και την κάμερα του gazzetta.gr, που βρέθηκε στην «πρώτη» του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ετοιμάζεται να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο, άλλωστε γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρώμη, έτσι ώστε να «τρέξει» τις διαδικασίες και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχει στα χέρια του το επίσημο έγγραφο, που θα τον χρίζει πλέον ως κοινοτικό και όχι ως ξένο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του «Δικεφάλου», γνωρίστηκε με τους άλλους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας, μόνο το Ζέλικο Μπρκιτς δεν συνάντησε στο Χορστ, αφού ο Σέρβος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Η υποδοχή που έτυχε από τους τρεις νεαρούς γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, τον Νίκο Μελίσσα, το Μάριο Σιαμπάνη και τον Γιώργο Μούτσα και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Σκιαθίτη, έμοιαζε να είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τον υψηλόσωμο Αργεντινό, που πρώτη φορά στην καριέρα του βγαίνει από τα σύνορα της πατρίδας του.

Την «πρώτη» του Ρέι στα ασπρόμαυρα παρακολούθησε από κοντά και ο Λούμπος Μίχελ, ο άνθρωπος που επέμενε και τελικά έπεισε για την αξία του Αργεντινού «πορτιέρε» τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι μικροί του «Δικεφάλου» αγκάλιασαν το νέο συμπαίκτη τους, τον έκαναν να αισθανθεί άνετα, ενώ αμέσως άρχισαν να μιλούν στην ισπανική ποδοσφαιρική διάλεκτο, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Το πρόβλημα για το Ρέι είναι ότι δε μιλάει άλλη γλώσσα, πλην των ισπανικών. Γι’ αυτό το λόγο έχει, ήδη, βρει δάσκαλο αγγλικής γλώσσας, προκειμένου να αρχίσει άμεσα μαθήματα και να μπορεί να συνεννοείται με τους συμπαίκτες του.

Φυσικά, ότι μπροστά του στην αμυντική τετράδα παίζουν πολλές φορές τρεις Λατίνοι (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο) κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή και το έργο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα