Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή του

Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή του

Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή του

bet365

Ο Στανόγεβιτς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός χαφ, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες μέσους της ομάδας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Δύο καλές επιλογές και μεταγραφές ψάχνει απ’ δω και πέρα να κάνει ο ΠΑΟΚ. Λεβέκ, Μακ και Ρέι, έκλεισαν κάποια από τα κενά στο ρόστερ της ομάδας.

Εκτός από τον στόπερ, που θεωρείται δεδομένη ότι θα γίνει, ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, έτσι όπως αναφέρει η εισήγηση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς πρεος το Λούμπος Μίχελ.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας χαφ, που θα μπορεί να προσφέρει όγκο, τρεξίματα και ύψος στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου», ενώ παράλληλα θα μπορεί να σταθεί ως δίδυμο με τον Πέλκα και υποστηρίξει το «τρυκ» του Στανόγεβιτς, που δοκιμάζει σε ρόλο οχταριού τον 23χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα