Ο «Super Mario» του ΠΑΟΚ (vid)

Ο «Super Mario» του ΠΑΟΚ (vid)

Ο «Super Mario» του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Μάριος Σιαμπάνης κέρδισε τα μπράβο των συμπαικτών του, όπως και του προπονητή του, για την τριπλή εντυπωσιακή επέμβασή του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (09/07) είχε αρκετή μπάλα, ασκήσεις που αφορούσαν το passing game, με τον Στανόγεβιτς να δουλεύει για ακόμη μια φορά στις τοποθετήσεις της άμυνας και της επίθεσης σε μισό γήπεδο και σε δεδομένα ασφυκτικού πρέσινγκ.

Σε μια από αυτές τις ασκήσεις ο Μάριος Σιαμπάνης έκλεψε τις εντυπώσεις, με την τριπλή επέμβαση του στα εξ επαφής σουτ του Σάχοφ, του Πρίγιοβιτς και του Λέοβατς. Και οι τρεις επιχείρησαν να σκοράρουν, αλλά λογάριαζαν χωρίς το νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα