Βούκοβιτς, αλλιώς... Κοσάνοβιτς

Βούκοβιτς, αλλιώς... Κοσάνοβιτς

Αντώνης Σαούλης
Βούκοβιτς, αλλιώς... Κοσάνοβιτς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr o Ολυμπιακός κλείνει το θέμα του κεντρικού αμυντικού την Δευτέρα. Περιμένει τον Βουκόβιτς με τον Κοσάνοβιτς να είναι στο... αεροδρόμιο για Ελλάδα!

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει τον επόμενο κεντρικό αμυντικό του ρόστερ την Δευτέρα. Ποιος θα είναι αυτός; Ολα θα κριθούν τις επόμενες ώρες με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ομως ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό και φυσικά και τον Μπέσνικ Χάσι ο οποίος θέλει άμεσα στόπερ στο ρόστερ του.

Γι' αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μίλος Κοσάνοβιτς είναι... κλεισμένος από τους «ερυθρόλευκους» και περιμένει ο ατζέντης του στο... αεροδρόμιο για να «τελειώσει» το deal την Δευτέρα!

Οι ίδιες πληροφορίες από το Βέλγιο θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει stand by τον Κοσάνοβιτς από την Πέμπτη (!) μιας και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει από τους δύο τον Βούκοβιτς. Ομως επειδή ακόμα δεν έχει υπάρχει συμφωνία με την Κόνιασπορ αλλά μόνο με τον ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει την περίπτωση του Κοσάνοβιτς (κατά μία πηγή στο deal υπάρχει και το θέμα του Λαϊφη).

Οπως και να 'χει το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν και την επόμενη εβδομάδα. Εκτός αν προκύψει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής από άλλη... αγορά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα