«Εμείς θέλουμε τον Βεράτι, αλλά... »

Κώστας Ζάλιαρης
«Εμείς θέλουμε τον Βεράτι, αλλά... »

bet365

Αρνητική τροπή παίρνει για τον Βεράτι και τη Μπαρτσελόνα η υπόθεση της μεταγραφής του Ιταλού στο «Καμπ Νόου». Παραδέχονται πως εξετάζουν άλλες περιπτώσεις οι «μπλαουγκράνα».

Γκάλγουεϊ – Λίμερικ με επιστροφή, αν ο Ογκμπένε σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sport» κι εκεί ενημέρωσε για την κατάσταση γύρω από τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και την προσπάθεια να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Είναι ξεκάθαρο και από εκείνον ότι θέλει να έρθει σε εμάς αλλά και από εμάς ότι τον θέλουμε στην ομάδα μας. Το θέμα είναι ότι η Παρί λέει πως δεν τον παραχωρεί και μάλιστα πως δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

Όταν ένας παίκτης δεν έχει τέτοιο όρο, τότε πολύ απλά δεν μπορείς να πας στην ομάδα του, να καταθέσεις μια πρόταση που να καλύπτει ένα συγκεκριμένο ποσό και να πάρεις τον παίκτη. Η Παρί δεν θέλει να μιλήσει μαζί μας για τον ποδοσφαιριστή, οπότε κι εμείς πρέπει να ενεργοποιήσουμε εναλλακτικές λύσεις...» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα