Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Βέλγιο

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Βέλγιο

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Βέλγιο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Από τις 5 μέχρι τις 16 Ιουλίου η... βάση του Ολυμπιακού μεταφέρεται στο Γκενκ και το Βέλγιο όπου έχουν προγραμματιστεί τρεις φιλικές αναμετρήσεις, εκ των οποίων η μία στην Ολλανδία.

Ο Χάσι στο πλάνο του έχει ως επί το πλείστον διπλές προπονήσεις και μένει να διαπιστωθεί εάν αυτό συνεχιστεί και στο Βέλγιο. Οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στο Γκενκ την Τετάρτη 5 Ιουλίου και θα μείνουν εκεί έως και 16 Ιουλίου.

Το πρώτο φιλικό είναι με Μαλίν στις 8 Ιουλίου, το 2ο με την Άλκμααρ στις 12 το οποίο θα είναι κλειστό για media και κόσμο και θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και το 3ο στις 15 με Λόκερεν. Στην συνέχεια και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα την Τετάρτη 19 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να κάνουν και άλλα φιλικά μέχρι την... σέντρα του νέου πρωταθλήματος στις 19 Αυγούστου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα