Αθήνα και μετά Κίελτσε ο Λιβάγια!

Αθήνα και μετά Κίελτσε ο Λιβάγια!

Γιώργος Τσακίρης
Αθήνα και μετά Κίελτσε ο Λιβάγια!

bet365

Δεδομένο το deal με τον Κροάτη φορ και την ΑΕΚ λένε οι Ισπανοι, πετάει για Ελλάδα και μετά Πολωνία για να μπει από νωρίς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπως ήθελε ο Χιμένεθ. Στα 2 εκατομμύρια η οψιόν.

Σε συμφωνία για την απόκτηση Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας, φέρεται να έχει έρθει η ΑΕΚ, με τις εξελίξεις στο θέμα του Κροάτη να είναι καταιγιστικές.

Οι «κιτρινόμαυροι» με γρήγορες κινήσεις ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την Ισπανική ομάδα για την παραχώρηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με αυτά που λένε οι Ισπανοί: To deal είναι δεδομένο και για τον παίκτη, ο οποίος θα πετάξει άμεσα για Αθήνα και έπειτα για Πολωνία, υποστηρίζεται χαρακτηριστικά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία U21 – Ισπανία U21 (21+).

Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, εκτός από το αξίας 700.000 ευρώ συμβόλαιο του Λιβάγια, θα κοστίσει στην Ένωση ακόμα 300.000. Όσα δηλαδή ζήτησε η Λας Πάλμας για να του επιτρέψει να μετακομίσει στην Ελλάδα, ενώ η οψιόν αγοράς του ορίστηκε στα 2 εκατομμύρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα