Πάντα ψηλά στην λίστα ο Γιάννου

Πάντα ψηλά στην λίστα ο Γιάννου

Νίκος Αθανασίου
Πάντα ψηλά στην λίστα ο Γιάννου

bet365

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Παναθηναϊκού ως «αντί-Κλωναρίδης» και στο «τριφύλλι» περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, ο Απόστολος Γιάννου αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εξάλλου, είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και μέσα από την δουλειά του Έλληνα τεχνικού ο 27χρονος επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική. Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό παρακολουθούν την περίπτωσή του ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή.

Το αν και το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η περίπτωση του Γιάννου θα εξαρτηθεί από το πότε θα μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη έχει βρει την χρυσή τομή με τους Κινέζους και είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του. Στο «τριφύλλι», όπως σας έχουμε ενημερώσει, προορίζεται για αντί-Κλωναρίδης.

Όσον αφορά το οικονομικό και το μεγάλο κασέ που είχε ο ποδοσφαιριστής στην Άπω Ανατολή, δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο. Ο Γιάννου έχει προπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίού του και αυτή την στιγμή έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή και όχι τα χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα