ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Συνάντηση με Σολντίνι για Σκόκο στην Αθήνα»! (pic)

«Συνάντηση με Σολντίνι για Σκόκο στην Αθήνα»! (pic)

«Συνάντηση με Σολντίνι για Σκόκο στην Αθήνα»! (pic)

Σύμφωνα με τιτίβισμα του Ερνάν Καμπρέρα (το οποίο έπειτα κατέβασε σε λίγα λεπτά) ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Φαμπιάν Σολτντίνι, θα συναντηθεί στην Αθήνα με την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο είναι δεδομένο και γραμμένο απ' όλα τα ΜΜΕ ότι απασχολεί την ΑΕΚ. Ειδικά από την ημέρα που ο ίδιος με συνέντευξή του άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου και έκανε για πρώτη φορά σε μεταγραφική περίοδο (διότι έχει γραφτεί σε όλες από τότε που έφυγε και έπειτα χωρίς ουσιαστική δυνατότητα απόκτησης) εφικτό το ενδεχόμενο να φύγει από την αγαπημένη του Νιούελς, τη στιγμή που επίσης, το οικονομικό λόγω των προβλημάτων της ομάδας της Αργεντινής επιτρέπει αισιοδοξία (συγκρατημένη).

Ένα τιτίβισμα του Ερνάν Καμπρέρα προχωράει τις εξελίξεις αφού αναφέρει ότι ο Φαμπιάν Σολντίνι (ατζέντης του Σκόκο) θα ταξιδέψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συναντηθεί με τους διοικούντες την ΑΕΚ και να προχωρήσει τη επιστροφή του «Δαίμονα» στην Ένωση. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Την επόμενη εβδομάδα ο Φαμπιάν Σολντίνι θα έρθει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αξιόπιστος Αργεντινός ρεπόρτερ στα θέματα της Νιούελς λίγα λεπτά αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του για άγνωστη αιτία. Ωστόσο μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία αυτό που πρόλαβε και ανέβασε στο twitter και τον προσωπικό του λογαριασμό ο Ερνάν Καμπρέρα σχετικά με τον Σολντίνι και το ταξίδι που προγραμματίζει στην Αθήνα για να συζητήσει με την Ένωση για τον Νάτσο Σκόκο!