Νέα φανέλα με... Εζίλ και Αλέξις στην Άρσεναλ! (pics)

Νέα φανέλα με... Εζίλ και Αλέξις στην Άρσεναλ! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Νέα φανέλα με... Εζίλ και Αλέξις στην Άρσεναλ! (pics)

bet365

Ούτε... γιακάς, ούτε σχέδιο, ούτε καν τι χρώμα έχει! Οι οπαδοί της Άρσεναλ περισσότερο θα χάρηκαν που είδαν στην παρουσίαση της νέας φανέλας τους Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ παρά την εμφάνιση της ομάδας τους!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μεξικό – Νέα Ζηλανδία, αν ο Χαβιέ Χερνάντεζ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Οι «κανονιέρηδες» παρουσίασαν τη φανέλα με την οποία θα γίνει η νέα προσπάθεια προς την κατάκτηση τίτλων τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την παραμονή και του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο του συλλόγου.

Με έναν μικρό, δίχρωμο γιακά, με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και το κλασσικό λευκό κομμάτι στα μανίκια δημιούργησε τη νέα εμφάνιση των Λονδρέζων η Puma, ωστόσο, αυτό που φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν οι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν στην καμπάνια της προώθησης της νέας φανέλας.

Οι Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες, κατά κύριο λόγο, αλλά και ο Ολιβιέ Ζιρού, εκτέλεσαν χρέη... μοντέλων για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Και οι τρεις, αλλά κυρίως ο Γερμανός και ο Χιλιανός, έχουν πρωταγωνιστήσει στα διάφορα σενάρια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, ήταν κάτι που προκάλεσε αισιοδοξία για την παραμονή τους, η κίνηση να συμμετέχουν στην καμπάνια για τη νέα εμφάνιση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα