Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μάτος για επαφές με Καραμπάγκ!

Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μάτος για επαφές με Καραμπάγκ!

Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μάτος για επαφές με Καραμπάγκ!

bet365

Δημοσίευμα από το Αζερμπαϊτζάν θέλει την Καραμπάγκ να ενδιαφέρεται σφόδρα για τον Λέο Μάτος. Διαψεύδει ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Ρωσία – Πορτογαλία, ώρα 18:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Το Αζερμπαϊτζάν υποστηρίζουν πως ο Λέο Μάτος βρίσκεται στα ραντάρ της Καραμπάγκ με τον τεχνικό του συλλόγου, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ να έχει ξεχωρίσει τον Βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα.

H Καραμπάγκ βρίσκονται στο στάδιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάτος, ο οποίος είχε ακουστεί πριν από μερικές εβδομάδες και για την Γαλατασαράι, όπως υποστηρίζουν στο Αζερμπαϊτζάν μπορεί να δώσει λύσεις στη δεξιά πτέρυγα τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ.

Το θέμα ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει ο Ουκρανός μάνατζερ του 32χρονου Βραζιλιάνου, Βαντίμ Σάμπλι τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Μάτος από τον ΠΑΟΚ, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Καραμπάγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα