Νέες διαπραγματεύεις Μίλαν-Ντοναρούμα

Gazzetta team
Νέες διαπραγματεύεις Μίλαν-Ντοναρούμα

bet365

Η Μίλαν είναι έτοιμη να ξεκινήσει νέες συζητήσεις με τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, μόλις μια βδομάδα αφού έγινε γνωστό ότι δεν θα ανανεώσει.

Από τον Φεβρουάριο, όταν και έγινε 18 ετών, η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μίλαν για να επεκτείνει τη συνεργασία που λήγει το καλοκαίρι του 2018 και πριν μερικές μέρες ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, έκανε γνωστό ότι ο Τζίτζιο δεν θα ανανεώσει με τους Rossoneri. Η είδηση αυτή έτρεξε τα γεγονότα και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του τοποθετήθηκε κάπου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, όπως φαίνεται, το θέμα κάθε άλλο παρά έχει κλείσει. Το Sky Italia μετέδωσε ότι ο super-agent θα έχει συνάντηση με τον CEO, Μάρκο Φασόνε, τις επόμενες μέρες ενώ ο αδερφός του, Εντζο Ραϊόλα, θα ταξιδέψει στην Πολωνία, όπου βρίσκεται η Ιταλία under-21, για να μιλήσει με τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του, με την οποία επαφή θα έχει και η διοίκηση των Μιλανέζων.

Ο τεχνικός διευθυντής των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, έχει ήδη μιλήσει με τους μάνατζερ των Νέτο (Γιουβέντους) και Ματία Περίν (Τζένοα) αλλά έχει παγώσει τις συζητήσεις αφού ακόμα το θέμα με τον Ντοναρούμα παραμένει ανοικτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα