Αποφάσεις και νέες κινήσεις το Σαββατοκύριακο

Αποφάσεις και νέες κινήσεις το Σαββατοκύριακο

Αποφάσεις και νέες κινήσεις το Σαββατοκύριακο

Ο Ολυμπιακός κάνει restart στις επαφές του για τα μεταγραφικά με τους Μεντί για αρ. μπακ και Τζόρτζεβιτς για φορ να παραμένουν στο... κάδρο του.

Αυτήν την στιγμή ως προς τις βασικές του μεταγραφικές ανάγκες ο Ολυμπιακός θέλει έναν τουλάχιστον στόπερ, έναν αρ. μπακ, έναν παίκτη για τον άξονα, έναν εξτρέμ και έναν φορ. Η περίπτωση του Μπονγκοντά για την θέση του εξτρέμ πήρε αρνητική τροπή μετά το deal του στην Τουρκία, οπότε ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δει ξανά τις άλλες επιλογές του και να προχωρήσει σε νέες κινήσεις αλλά πριν από αυτό σε λήψη καινούριων αποφάσεων ως προς τους στόχους του.
 
Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να προκύψουν νεότερα για μία ή και δύο θέσεις για τις νέες προσθήκες. Για την θέση του αρ. μπακ ο Φερλάν Μεντί είναι μία γνωστή περίπτωση που... παίζει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια για τον Ολυμπιακό και που μπορεί να τον απασχολήσει ξανά και άμεσα. Για την θέση του φορ δεν έχει ξεχαστεί ούτε μπει στην άκρη η υπόθεση Φίλιπ Τζόρτζεβιτς και ενώ από την Ιταλία εδώ και μέρες υπήρχε η σιγουριά για επικείμενη συμφωνία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet