Τέλος από τον Ολυμπιακό για Τσόρι-Καμπιάσο

Gazzetta team
Τέλος από τον Ολυμπιακό για Τσόρι-Καμπιάσο

bet365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσουν οι Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο, με τους Πειραιώτες να ειδοποιούν τους Αργεντίνους για την πρόθεσή τους να μην υπάρξει ανανέωση των συμβολαίων.

Κάντιθ - Τενερίφη με επιστροφή, αν ο Ορτούνιο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Η αλήθεια είναι πως η παραμονή τους στον Ολυμπιακό θα ήταν μεγάλη έκπληξη, μια έκπληξη που δεν υπήρξε και οι Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο αποτελούν παρελθόν από τους Πειραιώτες. Οι δύο Αργεντινοί ειδοποιήθηκαν από τους πρωταθλητές πως δεν πρόκειται να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους και πλέον κοιτάζουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» τους δύο έμπειρους παίκτες ειδοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος, με τον αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιος. Και οι δύο τους εξήγησαν τους λόγους της απόφασης αυτής, ενώ τους επισήμαναν πως θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού με την πόρτα του συλλόγου να παραμένει ανοικτή μόλις αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Όσον αφορά στο μέλλον τους, για τον Τσόρι υπάρχει το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, όπου υπάρχει το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει γίνει κρούση και από τον Πανιώνιο. Για τον Καμπιάσο ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει επίσης ο Απόλλων, αλλά είναι σίγουρο πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντέξει και τα δύο συμβόλαια, ενώ αν τελικά πάει για έναν από τους δύο ο «εκλεκτός» θα είναι ο Τσόρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα