Ανακοίνωση των Ultras της Μίλαν κατά Ραϊόλα

Ανακοίνωση των Ultras της Μίλαν κατά Ραϊόλα

bet365

Οι Ultras της Μίλαν εξέδωσαν ανακοίνωση για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα και κατηγόρησαν τον ‘ασυνείδητο’ μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.​

Ο 18χρονος keeper μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει συμφωνήσει να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο παρότι του έχει προταθεί ανανέωση αντί 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν bonus. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το κλαμπ έχει προτείνει στον Τζίτζιο να απολύσει τον super-agent ο οποίος είπε ότι η απάντηση θα έχει έρθει μέχρι τις 12-13 Ιουνίου.

«Η κατάσταση με το… Donnarumma-gate είναι τρελή» έγραψε η Curva Sud Milano στο site της. «Μιλάμε για ένα φαινόμενο, που είναι πολύ μικρός, βρίσκεται στα χέρια ενός ασυνείδητου μάνατζερ και σε μια κατάσταση που κάνει τους οπαδούς της Μίλαν και το κλαμπ να μοιάζουν νευρικοί. Είναι εκπληκτικό το πως ένα άτομο μπορεί να δημιουργεί όλο αυτό το σκηνικό και να κρατά σε αναμονή ένα κλαμπ όπως η Μίλαν και να κάνει έναν πιτσιρικά από το να φιλά το σήμα κάθε Κυριακή να γίνεται αντικείμενο συζήτησης» ήταν μεταξύ άλλων αυτά που ανέφεραν οι Ultras.

 

SERIE A Τελευταία Νέα