Το Κάρντιφ έζησε μεγάλες στιγμές λόγω... Ρεάλ (vid)

Το Κάρντιφ έζησε μεγάλες στιγμές λόγω... Ρεάλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το Κάρντιφ έζησε μεγάλες στιγμές λόγω... Ρεάλ (vid)

bet365

Την πρώτη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο Κάρντιφ, βοήθησε την ουαλική πόλη και τους 50.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο «Ninian Park» να ζήσουν ανεπανάληπτη βραδιά!

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου του 1971, για το Κύπελλο Κυπελλούχων τότε, όταν η «βασίλισσα» έπρεπε να ταξιδέψει στο Κάρντιφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πλαίσιο των προημιτελικών εκείνης της διοργάνωσης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21+).

Η ουαλική πόλη, στην οποία βρίσκεται ξανά από την Παρασκευή η Ρεάλ για να διεκδικήσει φέτος το 12ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, έζησε τρομερές στιγμές, με τον ισπανικό σύλλογο να γίνεται το «θύμα» μιας ιστορικής βραδιάς για το Κάρντιφ.

Η τοπική ομάδα, με κεφαλιά του Μπράιαν Κλαρκ από σέντρα του Νάιτζελ Ρις στο 31ο λεπτό, έγραψε το 1-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης των προημιτελικών, με την South Wales Echo να γράφει τότε: «Ό,τι κι αν συμβεί στον επαναληπτικό, κανείς δεν μπορεί να πάρει από τους παίκτες την επιτυχία αυτή».

Η ρεβάνς ολοκληρώθηκε με το 2-0 υπέρ της Ρεάλ, η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αϊντχόφεν στα ημιτελικά, ώστε να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό και να χάσει το τρόπαιο από την Τσέλσι σε διπλό παιχνίδι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα